Nieuwe 'Big Brother'-host Tatyana Beloy krijgt al bakken kritiek over zich heen TV en Radio
TV en Radio

Nieuwe 'Big Brother'-host Tatyana Beloy krijgt al bakken kritiek over zich heen

Nieuwe 'Big Brother'-host Tatyana Beloy krijgt al bakken kritiek over zich heen

Je kan er niet omheen. Gisteren raakte bekend dat Tatyana Beloy de gloednieuwe presentatrice is van ‘Big Brother’. Daarmee neemt ze de fakkel over van vaste waarde Peter Van de Veire. Vanaf 9 januari schittert zij aan de zijde van de Nederlandse Geraldine Kempe.

Volgens Peter hadden ze geen betere vervangster kunnen kiezen. “Tatyana gaat dat goed doen. Ze kan zich inleven, ze weet wat het is om allemaal camera’s op jou te hebben, dus ze zal heel goed voor die kandidaten zorgen. Daar ben ik van overtuigd”, wil hij in HLN Showbits kwijt over zijn opvolgster. Maar daar is niet iedereen het mee eens.

Veel kijkers vallen uit de lucht door deze verrassende keuze. “Oei, onder welke steen hebben ze die teruggevonden?”, “Bestaat die nog?”, “Wie is dat?” en “Zegt me niets”, lezen we op Facebook. Niet iedereen staat dus achter deze beslissing. “Laat al maar”, “Ik word ambetant van dat hyperkinetische mens”, “Ik had liever een man en een vrouw gehad” en “Jammer dat Peter weggaat”, besluiten sommige kijkers.

De reacties zijn duidelijk verdeeld. Gelukkig staat het merendeel wel te popelen om Tatyana straks aan het werk te zien. “Yes, dat begint in ieder geval al goed”, “Oooh super!”, “Zalig”, “Die gaat dat heel goed doen”, “Veel beter” en “Superleuk dit”, moet de ‘Big Brother’-fans van het hart. “Wat een topper hebben jullie binnengehaald! Proficiat Tatyana”, klinkt het nog.

Populair

Laatste nieuws