Ianthe Tavernier laat diep in decolleté kijken: "Mooiste vrouw ter wereld" sexy
sexy

Ianthe Tavernier laat diep in decolleté kijken: "Mooiste vrouw ter wereld"

Ianthe Tavernier laat diep in decolleté kijken: "Mooiste vrouw ter wereld"

Momenteel kan je Ianthe Tavernier zien schitteren op het witte doek in ‘De Buurtpolitie: De Perfecte Overval’. De film ging vorige week in première en daar kon Ianthe, ofwel hoofdinspecteur Floor Lommelen, natuurlijk niet op ontbreken.

Op Instagram blikt de actrice met enkele selfies en foto’s van op de rode loper terug op die bijzondere dag. “Hoe mijn leven er momenteel uitziet, deel 1”, schrijft ze er dolenthousiast bij. Maar Ianthe pronkt vooral vol trots met de outfit die ze speciaal voor de première uit de kast had gehaald.

In een opvallend maar prachtig pak was Ianthe de ster van de avond. Bovendien laat de actrice diep in haar boezem kijken en dat is ook haar volgers niet ontgaan. In de reacties strooien ze met complimenten.

“Prachtige dame”, “Wauw, je ziet er stralend uit”, “Ongelooflijk”, “Jij bent zo knap”, “Ik ben verliefd”, “De mooiste vrouw ter wereld”, “Coole outfit”, “Bommeke” en “Wat een vrouw”, lezen we onder de foto’s. “Je wordt met de dag mooier”, vindt iemand. “Nu geloof ik in engels”, schrijft een volger zelfs. “Je straalt, de zon in deze donkere dagen”, wil een fan nog kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws