Verontwaardigde Andy Peelman haalt uit naar VTM-collega's: "Geen respect" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verontwaardigde Andy Peelman haalt uit naar VTM-collega's: "Geen respect"

Verontwaardigde Andy Peelman haalt uit naar VTM-collega's: "Geen respect"

Vorige week ging ‘De Buurpolitie: De Perfecte Overval’, de vierde film al in de reeks, in première. Maar er waren enkele erg opvallende afwezigen op de rode loper. Andy Peelman, die tot voor kort de hoofdrol beet had in de reeks, kreeg niet eens een uitnodiging in de bus.

Je kan de helden van ‘De Buurpolitie’ tegenwoordig ook op het witte doek aanschouwen. Maar Andy Peelman heeft zijn ex-collega’s nog niet aan het werk gezien. Hij en de rest van de oude garde werden niet uitgenodigd op de première.

Andy was nochtans zeven jaar lang te zien in ‘De Buurtpolitie’ en was ongetwijfeld het populairste personage uit de reeks. “Maar ik zou toch niet gegaan zijn”, besluit de acteur in Dag Allemaal. “Voor mij is ‘De Buurtpolitie’ een afgesloten hoofdstuk. Ik wilde ook geen verwarring zaaien. Koen is overleden. Maar ik snap wel dat mijn ex-collega’s het niet leuk vinden dat ze niet zijn gevraagd.”

Zo werden ook anciens als Johan Kalifa Bals (Obi) en Henny Seroeyen (Robin) niet uitgenodigd. “Ik vond dat toch bizar”, denkt Johan erover. Hij speelde maar liefst vijf jaar mee in de reeks. “Bovendien speelde ik mee in de eerste drie films. Ik heb zelfs nog gebeld voor een uitnodiging, maar zonder resultaat. Heel jammer, het getuigt van weinig respect, vind ik”, aldus de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws