Na heftige breuk heeft Goedele Liekens opvallend nieuws over haar liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na heftige breuk heeft Goedele Liekens opvallend nieuws over haar liefdesleven

Na heftige breuk heeft Goedele Liekens opvallend nieuws over haar liefdesleven

Goedele Liekens verscheen op de première van ‘Zillion’ met een nieuwe man aan haar zijde. In haar column verklapt ze daar nu eindelijk wat meer over.

Goedele Liekens heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad. Enerzijds brak ze met Luc, met wie ze al enkele jaren samen was. Anderzijds kreeg ze te horen dat ze huidkanker had met uitzaaiingen in de lymfeklieren. Vorig jaar kon ze opgelucht vertellen dat ze volledig genezen is.

Ondertussen gaat het dus terug beter met de gezondheid van de seksuologe. Ook in de liefde lijkt het haar nu voor de wind te gaan, want ze verscheen op de première van de film ‘Zillion’ voor het eerst met een nieuwe man in het openbaar. Nu geeft ze in haar column in NINA toe dat hij haar nieuwe vriend is.

Ondanks dat ze bevestigt dat ze opnieuw verliefd is, wil ze wel nog niet veel kwijt over haar nieuwe romance. Goedele geeft namelijk aan dat ze stap voor stap haar nieuwe liefde wil ontdekken en dat betekent ook dat ze de identiteit van haar nieuwe vlam nog niet wil onthullen. “Effe rustig aan”, klinkt het duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws