Actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Ben er het hart van in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Ben er het hart van in"

Actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Ben er het hart van in"

Gisteren konden we na lang wachten eindelijk genieten van de ‘Dertigers’-reünie op Eén. De oorspronkelijke cast kwam nog een allerlaatste keer samen voor een prachtige kerstspecial. Daarvoor trokken de acteurs naar Lapland.

“De kers op de taart”, glimlacht Kim Van Oncen, Saartje uit de reeks, vol trots in Het Laatste Nieuws. “Het ideale dessertje dat het afscheid minder moeilijk maakt. Toen er een einde kwam aan de reeks waren we daar allemaal het hart van in”, denkt de actrice erover. Maar dat het afscheid op deze manier in stukjes verliep, maakte het gelukkig wel een pak draaglijker.

Einde verhaal voor Kim en co dus, maar ‘Dertigers’ gaat binnenkort gewoon verder met een nieuwe cast. “Dat wij moesten stoppen, vond ik erg”, wil de actrice er nog over kwijt in Het Belang van Limburg. Kim heeft er vijf jaar met heel veel liefde aan gewerkt. “Wat mij betreft mocht het nog tien jaar duren”, klinkt het.

“Langs de andere kant was het verhaal van de personages verteld en de makers wilden ons verhaal niet uitmelken”, zegt ze begripvol. “De keuze om met ons te stoppen is meer met het verstand genomen, dan met het hart. Ik hoop dat het nieuwe seizoen een even groot succes zal worden. Het gaat alleen vreemd zijn om andere acteurs te zien”, aldus Kim.

Populair

Laatste nieuws