Mathias Coppens is opnieuw vader geworden: "Écht een mini-Mathias!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Coppens is opnieuw vader geworden: "Écht een mini-Mathias!"

Mathias Coppens is opnieuw vader geworden: "Écht een mini-Mathias!"

Mathias Coppens heeft heuglijk nieuws te melden. Zijn vriendin Linn Trappeniers is gisteren bevallen van een zoontje. Op Instagram laat hij ook meteen twee kiekjes zien van de kleine spruit.

Mathias Coppens en zijn vriendin Linn Trappeniers hebben gisteren eindelijk hun zoontje mogen verwelkomen. Linn zou normaal bevallen op 25 december, maar gisteren was het grote moment al daar. Mathias maakte dat heuglijke nieuws vandaag zelf bekend. “Hier ben ik”, schrijft hij op zijn Instagrampagina.

Hij maakt ook meteen de naam van hun kleine jongen bekend: Gust Coppens. De fiere papa deelt ook twee heel schattige kiekjes van de baby. Gust is het eerste kindje van het koppel, maar Mathias is nu voor de derde keer papa geworden. Hij heeft al twee kinderen uit zijn vorige relatie met zijn ex-vrouw Sarah.

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes. “Welkom bij de familie, lief klein Coppenske”, reageert zijn broer Staf. “Oh proficiat. Geniet van jullie wondertje”, aldus Valerie De Booser. “Oh, daar is ‘em. Juist op tijd om in de kribbe te leggen. Een schoontje erbij”, schrijft Leen Dendievel dan weer. Ook Rani De Concink moet wat kwijt. Oh super! Veel geluk met jullie klein wonder!”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws