Einde van 'Blokken' nabij? Ben Crabbé krijgt slecht nieuws op zijn bord TV en Radio
TV en Radio

Einde van 'Blokken' nabij? Ben Crabbé krijgt slecht nieuws op zijn bord

Einde van 'Blokken' nabij? Ben Crabbé krijgt slecht nieuws op zijn bord

Het jaar loopt stilaan op zijn einde, en daarmee natuurlijk ook het tv-seizoen. De zenders beginnen langzaamaan uit te kijken naar het voorjaarsseizoen. De VRT was de eerste om te verklappen wat ze de komende maanden voor ons in petto hebben.

Aan het “klassieke betonblok van de vooravond” heeft de VRT duidelijk niet gesleuteld. Je vaste afspraak met ‘Dagelijkse kost’, ‘Blokken’, ‘VRT NWS’, ‘Iedereen beroemd’ en ‘Thuis’ blijft gewoon onveranderd. Maar voor hoelang nog?

Volgend voorjaar is Ben Crabbé zoals gewoonlijk weer van de partij, maar of dat ook nadien nog het geval zal zijn, daar durven we ons hand niet voor in het vuur te steken. Als we Het Laatste Nieuws mogen geloven, komt de toekomst van ‘Blokken’ namelijk serieus in het gedrang. “Er zijn twijfels over de toekomst van ‘Blokken’”, schrijft de krant.

“De zoektocht naar extra inkomsten drijft de VRT-bazen richting verjonging en vernieuwing. De klassieker met Ben Crabbé scoort nog altijd geweldig, maar heeft een ouder publiek”, meldt Het Laatste Nieuws nog. Niet toevallig dat uitgerekend ‘Blokken’ tijdens het WK voetbal een tijdlang van het scherm verdween.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws