Hanne maand te vroeg bevallen: K3'tje geeft er voor het eerst details over prijs Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne maand te vroeg bevallen: K3'tje geeft er voor het eerst details over prijs

Hanne maand te vroeg bevallen: K3'tje geeft er voor het eerst details over prijs

Sinds 14 november mag Hanne Verbruggen zich trotse mama noemen van de kleine Julien. Maar haar zoontje kwam er een maand te vroeg. In ‘K3, één jaar later’ op VTM kregen we zaterdag de eerste momenten na de bevalling te zien, waarin Hanne ook openhartig over haar ervaring praat.

Een paar dagen na de bevalling was Hanne er alweer helemaal bovenop. Toch had ze er een bewogen bevalling op zitten. Het K3’tje was pas voor midden december uitgerekend. Maar een maand eerder is haar water al gebroken. “Niet helemaal volgens plan dus, want het was te vroeg. Maar het is eigenlijk echt top verlopen”, stelt ze iedereen gerust.

“Het is wel een speedkeizersnede geworden”, vertelt het K3’tje openhartig. “En maandag 14 november is Julien dan uiteindelijk geboren om twee uur ’s nachts. Het was niet plezant, maar ik ben wel enorm blij dat ik dat heb mogen ervaren”, aldus Hanne.

“Maar nu is het superfijn”, voegt ze er al snel aan toe. Na de bevalling heeft ze ook uitgebreid de tijd genomen om te bekomen. “De verpleegsters waren superlief. Er werd keigoed voor ons gezorgd”, zegt Hanne dankbaar. De kraamtijd was voor haar de allermooiste periode. “We hebben echt vier dagen in onze bubbel gezeten, dat wij precies alleen op de wereld waren met ons drietjes”, klinkt het.

Geforceerd

Hoe het komt dat Hanne een maand te vroeg bevallen is, werd niet bekendgemaakt. Volgens haar mede-K3’tjes heeft ze net iets te lang op het podium gestaan. “We wisten op voorhand dat ze tot het uiterste zou gaan, misschien heeft ze zichzelf wat te veel geforceerd”, zei Marthe eerder in Dag Allemaal. “Hanne bleef alles geven en volgens mij hoorde dat niet”, klonk het bij Julia.

Populair

Laatste nieuws