Tina Maerevoet reageert scherp op exit in 'Thuis': "Had dit graag anders gezien" TV en Radio
TV en Radio

Tina Maerevoet reageert scherp op exit in 'Thuis': "Had dit graag anders gezien"

Tina Maerevoet reageert scherp op exit in 'Thuis': "Had dit graag anders gezien"

De trouwe ‘Thuis’-kijkers hebben intussen even de tijd gehad om te bekomen van de grote shock van afgelopen vrijdag. Paulien kwam compleet onverwacht te overlijden na een fatale val. Een exit die na vijftien jaar (!) ook voor actrice Tina Maerevoet zelf heel moeilijk was.

Een sterfgeval sluit een comeback natuurlijk volledig uit. “Maar dat hoeft ook niet. Ik ben blij dat ik een duidelijk punt kon zetten achter mijn rol. Het is ook mooi geweest. Vijftien jaar in een soap meespelen: wie kan dat zeggen?”, zegt Tina tevreden in Dag Allemaal. De actrice kan niet anders dan positief terugblikken op haar ‘Thuis’-parcours.

“Ik heb heel veel mogen spelen”, beseft ze. Al had Tina sommige dingen toch liever anders gezien. De laatste jaren sukkelde haar personage van de ene miserie in de andere. “Paulien heeft zeker ook intens gelukkige momenten beleefd, maar ik heb toch wel wat scenario’s gelezen met de handen in de lucht omdat ik het gevoel had: ‘Waarom moet Paulien nu per se zoveel miserie hebben?’”

Als het van Tina afhing, zagen ze haar personage wat vaker opgewekt en positief rondlopen. En wat ze vooral spijtig vindt, is dat we Pauliens kinderwens na al die jaren toch niet in vervulling zagen gaan. “Maar ik bekijk het positief. De scenaristen hadden er altijd vertrouwen in dat ik er iets moois van zou maken. Dat was een extra drijfveer om me te smijten”, besluit de voormalige ‘Thuis’-actrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws