Prins Harry doet het wéér: hij kondigt opnieuw een groot interview aan Royalty
Royalty

Prins Harry doet het wéér: hij kondigt opnieuw een groot interview aan

Prins Harry doet het wéér: hij kondigt opnieuw een groot interview aan

Nog maar pas is de spraakmakende Netflix-docu ‘Harry & Meghan’ uitgekomen. Toch komt Harry nu alweer met groot nieuws, want hij gaat binnenkort opnieuw een interview geven.

Prins Harry en Meghan Markle vertellen in ‘Harry & Meghan’ hun kant van het verhaal en ze onthullen meer over hun keuze om te vertrekken uit het Verenigd Koninkrijk. In de docureeks houden ze geen blad voor de mond en daardoor liggen ze momenteel ook weer hevig onder vuur. Toch plant Harry nu alweer een nieuw interview.

Zo zal hij in dat aankomende gesprek met Tom Bradby praten over zijn memoires genaamd ‘Spare’. De journalist Bradby is bekend geworden door zijn interview met Harry’s vrouw tijdens hun tour door Afrika. In de Netflix-docu toont het koppel ook een fragment van hun conversatie, want Bradby vraagt aan Meghan of het eigenlijk wel goed met haar gaat.

In ‘Spare’, oftewel 'de reserve', zal Harry nóg meer vertellen over zijn leven als Britse royal. Er wordt dan ook gefluisterd dat zijn memoires nog meer gaan verklappen over de Britse koninklijke familie en de monarchie. Wanneer het interview zal uitgezonden worden, is nog niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws