-->

Na scheiding heeft Koen Wauters opvallend nieuws over de liefde: "We zien wel"

Na scheiding heeft Koen Wauters opvallend nieuws over de liefde:
Donderdag 22 December 2022 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Begin 2020 maakten Koen Wauters en Valerie De Booser bekend dat ze een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Bijna drie jaar later heeft de zanger nu meer te vertellen over zijn liefdesleven.

Koen Wauters en Valerie De Booser waren meer dan zestien jaar getrouwd. Ze kregen ook twee kinderen samen, Zita en Nono. Het nieuws over hun scheiding sloeg dan ook in als een bom. Echter heeft de zanger helemaal geen spijt van hun huwelijk. Sinds de breuk gaat Koen door het leven als single.

Toch heeft hij nu wat meer te vertellen over zijn liefdesleven. In een nieuw interview met Story geeft hij namelijk een opmerkelijk antwoord op de vraag of ze hem een goed lief mogen toewensen voor het nieuwe jaar. “Je mag dat doen, maar ik ben daar niet naar op zoek of mee bezig”, antwoordt Koen kort en bondig. “Als iemand mijn pad kruist, zien we wel”, klinkt het.

Bovendien geeft de zanger ook toen dat hij zich totaal niet eenzaam voelt. “Ik krijg zoveel liefde van mijn kinderen, familie en vrienden. De situatie is perfect zo, ik ben een gelukkige man”, aldus Koen. “Een tv-format als ‘Wie wordt de vrouw van Koen Wauters?’ zal er dus nooit komen. Behoed me daarvan”, zegt hij al lachend.

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser