Fabrizio uit 'De Bachelor' heeft erg droevig nieuws te melden: "Heel zwaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fabrizio uit 'De Bachelor' heeft erg droevig nieuws te melden: "Heel zwaar"

Fabrizio uit 'De Bachelor' heeft erg droevig nieuws te melden: "Heel zwaar"

De economische crisis zorgt ervoor dat de vraag naar luxegoederen daalt en dat merkt ook de tattoosector. Fabrizio Tzinaridis vertelt nu hoe hij omgaat met de toenemende prijzen.

Fabrizio Tzinarids kennen we nog van ‘Temptation Island’ en 'De Bachelor'. De verleider heeft in Beringen een eigen tattoozaak, namelijk Fabrizio’s Tattoo Saloon, en ook hij merkt dat de crisis er stevig inhakt. “Onze sector heeft het moeilijk, ja. Ik heb al moeten toezien hoe collega’s het financieel zwaar krijgen”, vertelt hij aan TV-Familie. “Zelf heb ik er gelukkig in mindere mate last van”, geeft hij eerlijk toe.

Dat komt doordat hij enerzijds een bekend persoon is, maar anderzijds ook een gevestigde waarde is in de tattoosector. Toch ondervindt ook hij nadelen. “We merken in onze zaak vooral dat het boekingsgedrag van de mensen is veranderd. Waar we vorig jaar meerdere afspraken in één keer mochten inboeken, gaan mensen nu meer stapsgewijs te werk. In functie van hun budget”, onthult Fabrizio.

Mensen gaan bijgevolg meer nadenken over hun uitgaven. “Tattoos zijn inderdaad een niet goedkoop luxeproduct”, aldus de realityster. Maar de dure energieprijzen hebben hem ook actie doen ondernemen. Zo maakt hij in zijn shop gebruik van een pelletkachel en springt hij bewuster om met energie. “Ik heb mijn voorschotfactuur aanzienlijk zien stijgen. Ik ben daardoor meteen in actie geschoten om dat verbruik zo laag mogelijk te houden”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws