Fabrizio gooit het over een andere boeg in 2023 en onthult grootse plannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fabrizio gooit het over een andere boeg in 2023 en onthult grootse plannen

Fabrizio gooit het over een andere boeg in 2023 en onthult grootse plannen

De meeste mensen kennen Fabrizio Tzinaridis vooral als een bekend tv-gezicht. Wat velen niet weten, is dat hij ook een ondernemer is in hart en nieren. In een nieuw interview vertelt hij wat hij op de planning heeft staan voor het aankomende jaar.

Fabrizio Tzinaridis is vooral bekend geworden door zijn deelname aan ‘Temptation Island’. Later kreeg hij ook zijn eigen programma waarin hij op zoek ging naar de liefde, namelijk ‘De Bachelor’. Toch is hij naast een realityster ook een ambitieuze ondernemer. Zo heeft hij niet alleen zijn eigen tattoozaak in Beringen, maar heeft hij nog twee andere ondernemingen.

Fabrizio is namelijk ook actief als professional empowerment coach en in de zomer van vorig jaar startte hij ook met zijn eigen cosmeticalijn. “Het is hard werken”, geeft hij toe aan TV-Familie. “Niets komt vanzelf aan gewaaid. Het blijft een traject van vallen en opstaan”, verduidelijkt hij. Ondanks dat hij al drie ondernemingen heeft, heeft hij toch nog wat energie over voor een nieuwe start.

Fabrizio onthult namelijk dat er een vierde onderneming op komst is. “Ja, er staat heel wat moois te gebeuren in 2023”, klinkt het enthousiast. “Ik kan er voorlopig niet veel over kwijt, maar ik zal enkele dingen kunnen afvinken op mijn bucketlist”, zegt hij enthousiast. “Die voornemens heb ik een tijdje geleden gemaak en 2023 is het jaar om ze te gaan realiseren”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws