Saartje Vandendriessche gooit hoge ogen met stralend kiekje: "Wat een vrouw!" sexy
sexy

Saartje Vandendriessche gooit hoge ogen met stralend kiekje: "Wat een vrouw!"

Saartje Vandendriessche gooit hoge ogen met stralend kiekje: "Wat een vrouw!"

Saartje Vandendriessche deelt opnieuw een knap plaatje op Instagram. Veel van haar volgers hebben daar al snel iets over te zeggen.

Saartje Vandendriessche kreeg onlangs nog slecht nieuws te horen. Door besparingen bij de VRT werden bijna 70 medewerkers ontslagen en ook Saartje kreeg een harde klap. Zo werd haar bediendestatuut stopgezet en omgezet naar een zelfstandigenstatuut. “Wat ik nu ga doen? Ik blijf in de eerste plaats vooral lachen en dan zien we wel weer!”, vertelde ze eerder al.

Positief blijven is dus de hoogste prioriteit voor Saartje. Dat laat ze nog maar eens merken op Instagram. “Ik zeg het je, in deze wereld helpt een beetje gek zijn om niet gek te worden”, schrijft ze. De presentatrice deelt ook meteen een plaatje van een nieuwe fotoshoot. “Blijven doorgaan” en “Positive vibes”, voegt ze er nog aan toe.

Haar volgens laten alvast weten dat ze eruit ziet als een echt model.“Wat ben je een knapperd, Saartje”, “Straalt klasse uit”, “Zeer schoon”, “Je ziet er knap uit lieverd”, “Love it”, “Vlam”, “Ik ben op slag verliefd, wauw”, “Damn”, “Knap hoor” en “Zeer schoon”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws