Winnie Bogaerts deelt triest nieuws over baby Lily: "Dat blijft kleven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie Bogaerts deelt triest nieuws over baby Lily: "Dat blijft kleven"

Winnie Bogaerts deelt triest nieuws over baby Lily: "Dat blijft kleven"

Winnie Bogaerts is eind september voor de eerste keer mama geworden. Nu zit ze met de handen in het haar, want het gaat niet zo goed met haar dochtertje.

Op 22 september hebben Winnie Bogaerts en haar man Jonah Hulselmans hun eerste kindje mogen verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily. Het ‘Blind Getrouwd’-koppel geniet met volle teugen van hun gezinnetje, maar Winnie heeft nu toch minder goed nieuws te melden over de kleine spruit.

“De laatste twee dagen heeft Lily het moeilijk”, bekent ze op haar Instagramverhaal. “Zeuren, kortere dutjes, plots heel hard beginnen wenen...”, somt mama Winnie op. Jammer genoeg weet ze niet wat de oorzaak is en dat vindt ze heel vermoeiend. “Na een hele dag sussen en troosten, heb ik het dan wel gehad en vraag ik mij af wat ik verkeerd doe”, geeft ze eerlijk toe.

Toch lijken deze moeilijke periodes niet zo lang te duren. “Even later ligt ze dan weer vrolijk terug te lachen. Dus zo erg zal het dan wel niet zijn zeker?”, aldus Winnie. “Maar die onzekerheid en eenzaamheid blijft wel kleven. Het doet dan zoveel deugd om die herkenbaarheid te lezen in jullie reacties en berichten”, besluit ze.

Winnie Bogaerts deelt triest nieuws over baby Lily: "Dat blijft kleven"

Populair

Laatste nieuws