Axel Daeseleire erg aangedaan door pijnlijke vaststelling: "Eenzaam gestorven" TV en Radio
TV en Radio

Axel Daeseleire erg aangedaan door pijnlijke vaststelling: "Eenzaam gestorven"

Axel Daeseleire erg aangedaan door pijnlijke vaststelling: "Eenzaam gestorven"

Axel Daeseleire krijgt een krop in de keel op het kerkhof waar hij op zoek gaat naar het graf van Robert Heremans. In ‘Erfgenaam gezocht’ probeert hij meer te weten te komen over deze man.

Axel Daeseleire is terug van weggeweest en schittert sinds kort in het televisieprogramma ‘Erfgenaam gezocht’. Daarin gaat hij met een deskundige op zoek naar de rechtmatige en verloren gewaande erfgenamen van nalatenschappen. In de nieuwste aflevering onderzoekt hij de zaak van Robert Heremans.

Robert Heremans overleed in 2015 en Axel brengt in het VTM-programma ook een bezoekje aan het kerkhof waar hij begraven is. Echter doet hij daar een heel trieste ontdekking die hem niet koud laat. “Ocharme. Amai die mens is eenzaam gestorven”, zegt hij als hij voor de eerste keer het graf ziet.

“Zo’n pover kruisje met alleen zijn naam op. Ja, dat raakt mij op een of andere manier”, geeft Axel eerlijk toe. “Iedereen heeft zo’n schone steen in arduin of graniet en dan zo’n pover kruisje voor Robert. Dat staat hier zo al zes jaar dus dat gaat niet veranderen hé. Dat blijft zo, er heeft niemand naar omgekeken”, klinkt het verontwaardigd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws