Riadh Bahri moet na dood van zijn vader opnieuw afscheid nemen van dierbare Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Riadh Bahri moet na dood van zijn vader opnieuw afscheid nemen van dierbare

Riadh Bahri moet na dood van zijn vader opnieuw afscheid nemen van dierbare

VRT-nieuwsanker Riadh Bahri moest vorig jaar onverwacht afscheid nemen van zijn vader. Op Instagram deelde hij enkele dagen geleden nog een prachtig eerbetoon aan zijn overleden papa. Nu deelt de journalist opnieuw een hartverscheurend bericht op zijn profiel.

“December zal altijd een maand van afscheid zijn”, begint Riadh zijn bericht. Het is niet alleen de maand waarin hij zijn papa, maar ook zijn zus Raoudha verloor. Op dinsdag 20 december was het exact 21 jaar geleden dat Riadhs zus overleed. Zij verloor in 2001 de strijd tegen leukemie op haar 18e. Het nieuwsanker was toen amper 13 jaar oud.

“Die grijze 20ste december staat voor altijd in mijn geheugen gebrandmerkt. Het sneeuwde. Het was koud. En na jaren vechten liet zij los”, schrijft hij onder enkele mooie foto’s van en met zijn zus. “Mijn zus is langer dood dan ze ooit geleefd heeft. En toch is ze in mijn beleving nog springlevend.”

“Elke dag voel ik haar aanwezigheid. Elke dag zie ik haar, wanneer ik in de spiegel kijk. Ze is er fysiek niet meer. Maar ze is nog zo aanwezig. En ik zou het niet anders willen”, gaat hij emotioneel verder. “Ik zie je graag zus. Voor altijd, je kleine broer”, besluit Riadh.

Hart onder de riem

Bovendien biedt het VRT-nieuwsanker iedereen die iets dergelijks meegemaakt heeft een troostende schouder aan. “Ik denk aan iedereen die in deze eindejaarsperiode iemand dierbaar moet missen. Nooit vergeten: je bent niet alleen”, steekt hij hen een hart onder de riem. “En weet je wat zo gek is aan liefde? Het slijt niet. Het roest niet. Het zal er altijd zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws