Niels Destadsbader kondigt geweldig nieuws aan na reeks enorme opdoffers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader kondigt geweldig nieuws aan na reeks enorme opdoffers

Niels Destadsbader kondigt geweldig nieuws aan na reeks enorme opdoffers

Niels Destadsbader kreeg het de laatste tijd nogal hard te verduren. Niet alleen liep zijn relatie op de klippen, de presentator kreeg ook bakken kritiek over zich heen. Omdat we hem sinds zijn overstap naar de openbare omroep amper aan de slag zien, maar hij wel een serieuze som verdient.

De VRT heeft haar nieuwe tv-seizoen aangekondigd. Maar in alle nieuwe programma’s voor het voorjaar ontbreekt opnieuw één grote naam. Niels Destadsbader is nergens te bespeuren. Enkel in ‘The Greatest Dancer’ duikt hij op, niet als presentator, maar als coach. Aster Nzeyimana mag deze keer in zijn plaats naast Siska Schoeters staan.

Een spaarzame dosis Niels dus. Een grote show bij de openbare omroep presenteren, is nog steeds niet aan de orde. Maar de presentator heeft mooie vooruitzichten. De VRT licht namelijk al een tipje van de sluier op over haar zomerplannen.

Wat weten we al zeker? ‘Zomerhit’ keert in ieder geval terug naar het scherm. En opnieuw mogen Niels en Siska de show aan elkaar praten. Eindelijk een lichtpuntje voor de presentator dus. Hij laat weliswaar lang op zich wachten, maar zo zien we hem binnenkort toch nog eens aan het werk.

Populair

Laatste nieuws