Na Katrien en Stan: hint 'Thuis' ook naar grote comeback van dit personage? TV en Radio
TV en Radio

Na Katrien en Stan: hint 'Thuis' ook naar grote comeback van dit personage?

Na Katrien en Stan: hint 'Thuis' ook naar grote comeback van dit personage?

In ‘Thuis’ mochten we de laatste tijd weer heel wat nieuwe personages verwelkomen. Denk maar aan Vicky, Vince, Febe en Alexander Cosyns. Maar de soap deinst er ook niet van terug om er af en toe eens een oude bekende weer bij te halen.

Zo deed Katrien (Lotte Vannieuwenborg) onlangs nog haar herintrede in ‘Thuis’. Ze was even weer weg, maar door de dood van haar zus Paulien was ze meteen weer in het land. Ook Stan lijkt binnenkort terug op te duiken in Vlaanderens populairste soap. Acteur Lennart Lemmens liet vorige week weten dat hij weer op de set stond.

Nu lijkt het erop dat ‘Thuis’ ook naar een comeback van Emma (Elise Roels) hint. De actrice nam gisteren samen met haar ‘Thuis’-collega’s deel aan de Warmathon voor De Warmste Week. Op Instagram zien we haar poseren naast tv-mama Judith (Katrien De Ruysscher). “Zou Emma nog terugkomen?”, knipoogt het Instagramaccount van de soap.

De trouwe kijkers duiden bijna unaniem ‘ja’ aan in de poll. Zien we de familie Van Santen straks helemaal herenigd? Dries (Yemi Oduwale) heeft Judith gisteren wel een citytrip naar Barcelona met haar twee kinderen, Stan en Emma, cadeau gedaan. Het zou dus zomaar eens kunnen dat ze daarna even mee afreizen naar België.

Bron: Instagram Stories

Na Katrien en Stan: hint 'Thuis' ook naar grote comeback van dit personage?

Populair

Laatste nieuws