Iedereen moet hetzelfde kwijt over bijzondere foto's van Lize Feryn en Aster Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen moet hetzelfde kwijt over bijzondere foto's van Lize Feryn en Aster

Iedereen moet hetzelfde kwijt over bijzondere foto's van Lize Feryn en Aster

Speciaal voor de eindejaarsperiode trokken Lize Feryn en Aster Nzeyimana naar zonnigere oorden. In Zuid-Afrika zetten de tortelduifjes straks het nieuwe jaar in. Ondertussen trakteren ze hun volgers op enkele kiekjes, waar ze in een mum van tijd heel wat reacties op krijgen.

Een kleine twee weken geleden zijn Lize en Aster eindelijk herenigd. Lize was voor haar modellenwerk op eigen houtje naar Kaapstad getrokken, terwijl Aster enkele weken in Qatar vertoefde als commentator tijdens het WK voetbal. En of het koppeltje elkaar gemist heeft.

Om te vieren dat ze weer bij elkaar zijn, post Lize enkele mooie selfies met haar wederhelft op Instagram. Dolgelukkig zien ze eruit. “Zijn stomme muile een maandje moeten missen, maar dit maakt zoveel goed”, schrijft de actrice er smoorverliefd bij.

“De beste commentator op het WK herenigd met de knapste Vlaamse actrice”, merkt iemand op. Lizes volgers zijn het er duidelijk unaniem over eens: de liefde spat van de foto’s af. “Jullie zijn toch schatjes”, “Het mooiste koppel”, “Prachtige foto, échte liefde”, “Wat goed”, “Supermooi” en “Wat mooi, Aster en Lize”, willen ze kwijt. “Geniet ervan, knapperds”, wensen ze het stelletje nog toe.

Populair

Laatste nieuws