Lid harde kern Anderlecht: "Bij hen werd nooit een match definitief stilgelegd" Sport
Sport

Lid harde kern Anderlecht: "Bij hen werd nooit een match definitief stilgelegd"

Lid harde kern Anderlecht: "Bij hen werd nooit een match definitief stilgelegd"

Dat de actie van de Anderlecht-fans op voorhand gepland was, was wel duidelijk. Een lid van de harde kern vertelt dat men geen spijt heeft van de actie met de vuurpijlen.

“Supporter ben je in goede en kwade tijden", vertelt een lid van de harde kern in Het Nieuwsblad. "Dit is niet goed voor het imago van de club, dat weten wij ook wel. We hadden er vrede mee als we dit jaar derde zouden eindigen. Zijn er twee ploegen beter? Fair enough. Maar op één voorwaarde: dat de spelers hun truitje nat maken. Altijd en overal. Want wij steken onze spaarcenten in de club en trekken naar alle verplaatsingen om de ploeg te steunen. Door dik en dun. Maar wat er de laatste weken, zelfs maanden aan het gebeuren is, tart elke verbeelding."

“Het was tijd voor een statement na de non-match tegen Antwerp. Het is maanden rustig gebleven. Vroeger stonden we na twee slechte matchen al op training. Is dit op voorhand bedisseld? Ja. Hadden we de match stilgelegd als we voorstonden? Natuurlijk niet. Maar we hadden wel afgesproken om pijlen te gooien als het weer slecht was. En waarom niet? Standard is al decennia de grote vijand. Het is sowieso een hate game. Wat Standard-supporters ooit deden met Proto, met Defour, was tien malen erger. Nooit zijn die matchen definitief stilgelegd. Maar we hielden er rekening mee dat ze de match zouden stopzetten. Voor één keer zeggen we: f*ck it."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws