Kim Van Oncen uit 'Dertigers' onthult grootse plannen: "Heel wat deuren geopend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen uit 'Dertigers' onthult grootse plannen: "Heel wat deuren geopend"

Kim Van Oncen uit 'Dertigers' onthult grootse plannen: "Heel wat deuren geopend"

Vorige dinsdag moest Vlaanderen afscheid nemen van hun favoriete vriendengroep ‘Dertigers’. En daarmee ook van actrice Kim Van Oncen als Saartje. De reeks keert in het voorjaar dan wel terug, maar deze keer met een andere cast. Maar iets in ons zegt dat we het laatste van Kim nog niet hebben gezien.

Kim was er het hart van in toen ze hoorde dat het ‘Dertigers’-verhaal uitverteld was. “Dat wij moesten stoppen, vond ik erg”, wil de actrice erover kwijt in Het Belang van Limburg. “Wat mij betreft mocht het nog tien jaar duren.” Maar nu is het vooral een gevoel van dankbaarheid dat overheerst.

“Nu besef ik hoeveel ik aan de rol te danken heb. Heel wat deuren zijn geopend die anders waarschijnlijk gesloten bleven”, ziet de actrice in. “Dankzij het succes van ‘Dertigers’ is er heel wat in beweging gezet.” Zo speelde Kim vorig jaar mee in ‘Onder Vuur’. “Vervolgens kwamen er bijrollen en gastrollen, die je volgend jaar te zien krijgt. Op dat vlak klaag ik niet”, besluit ze.

Tot nu toe is Kim aangenaam verrast door de verschillende projecten die ze al aangeboden kreeg. Bovendien presenteert ze vanaf januari de ochtendshow op Radio2 samen met Peter Van de Veire. “2023 wordt een jaar vol verandering”, zegt ze, benieuwd naar wat er nog allemaal op haar pad zal komen na ‘Dertigers’.

Populair

Laatste nieuws