Sarah Puttemans zet borsten in kijker in kerstjurkje: "Wat zie je er sexy uit" sexy
sexy

Sarah Puttemans zet borsten in kijker in kerstjurkje: "Wat zie je er sexy uit"

Sarah Puttemans zet borsten in kijker in kerstjurkje: "Wat zie je er sexy uit"

Speciaal voor de kerstperiode trakteert Sarah Puttemans haar vriend Viktor Verhulst en al haar volgers op enkele uitdagende kiekjes. Ze laat haar kerstoutfit in primeur aan de wereld zien en speelt al haar troeven uit.

Kerst staat voor de deur en dat betekent voor Sarah Puttemans maar één ding. Stante pede op zoek naar de perfecte outfit voor de feestdagen. In verschillende opvallende jurkjes toont de vriendin van Viktor Verhulst wat ze in huis heeft. In de meeste kleedjes zet ze haar rondingen wel heel erg in de kijker.

Sarah lijkt zelf niet te kunnen kiezen, dus laat ze de keuze maar aan haar volgers over. And we have a winner. Paars krijgt overduidelijk de meeste stemmen: de glitterjurk waarin ze duidelijk kan pronken met haar borsten. “Echt wow”, “Paars staat je fantastisch”, “Niet normaal prachtig”, “Beautiful” en “Ma waaaauw”, denken Sarahs volgers erover.

Al lijkt het de meesten niet uit te maken met welk jurkje Sarah straks aan de kersttafel verschijnt. “Jij bent met alles mooi”, “Er is nog niet veel gepasseerd waar je niet mee staat”, “Allemaal supermooi, maar alles staat jou altijd goed”, “Schat, je ziet er sexy uit in alle outfits” en “Je bent hoe dan ook een prachtige vrouw”, moeten haar fans besluiten. “Love them all”, vindt ook dj Anouk Matton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws