Prachtig: dit is de mooie betekenis achter de naam van K3'tje Hannes zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig: dit is de mooie betekenis achter de naam van K3'tje Hannes zoontje

Prachtig: dit is de mooie betekenis achter de naam van K3'tje Hannes zoontje

Op 14 november kwam Hanne Verbruggens grootste droom uit. Dan werd het K3’tje voor de eerste keer mama van een zoontje. De kleine spruit luistert naar de naam Julien.

In ‘K3, één jaar later’, maakten we vorige week kennis met Julien Sarens. “Julien. Zo mooi, en ik vind het ook echt passen!”, denkt mede-K3’tje Marthe De Pillecyn erover. Al is het één en al toeval dat dát juist zijn naam is geworden. “Ik had altijd een lijstje met allemaal kindernamen voor jongen en meisjes en gek genoeg stond Julien daar niet tussen", biecht Hanne op.

Maar toen het K3’tje aan andere mama haar zoontje ‘Julien’ hoorde roepen op straat, was Hanne meteen verkocht. “Wat een bangelijke naam is dat”, dacht ze. "Toen heb ik dat tegen Jorn gezegd: 'Liefje, ik heb een toffe naam, maar je gaat het even moeten laten bezinken.’” Bij de meeste namen sprak Hannes echtgenoot meteen zijn veto uit. Maar Julien klopte ook bij hem meteen.

Maar dan doen de kersverse ouders plots een opmerkelijke ontdekking. "En dan hebben we beseft dat Julien eigenlijk de tweede naam van Jorns papa is”, legt Hanne uit. Terwijl ze het eigenlijk gewoon een prachtige naam vonden, is de kleine spruit dus plots een beetje vernoemd naar zijn opa. “De puzzelstukjes vielen ineens samen en dat is keileuk”, aldus Hanne.

Populair

Laatste nieuws