Winnie uit 'Blind Getrouwd' laat weten hoe het met Lily gaat: "Pijnlijke weken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' laat weten hoe het met Lily gaat: "Pijnlijke weken"

Winnie uit 'Blind Getrouwd' laat weten hoe het met Lily gaat: "Pijnlijke weken"

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn ondertussen al drie maanden de ouders van hun dochtertje Lily. De fiere mama geeft nu een bijzondere update op haar Instagrampagina.

Winnie Bogaerts kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. In 2019 stapte ze in het huwelijksbootje met Jonah Hulselmans en de twee zijn nog steeds heel gelukkig samen. Eind september mocht het verliefde stel ook eindelijk hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily. Winnie vindt het mama zijn geweldig en daar vertelt ze nu meer over.

Waar ze vooral van geniet, is borstvoeding geven aan haar kleine spruit. Op Instagram deelt ze enkele kiekjes van dat intieme moment. Zo laat ze zien dat ze ook zonder schaamte borstvoeding geeft in het openbaar. “Altijd en overal. Al drie maanden borstvoeding”, schrijft mama Winnie trots. Vervolgens laat ze ook nog weten hoe het geven van borstvoeding nu verloopt.

Zo ging dat de eerste weken na de bevalling niet zo vlot. “Met zes pijnlijke eerste weken en kloven die je nog steeds ziet, maar ik gelukkig niet meer voel”, vertelt ze. “Erna liep het helemaal los en nu drinkt Lily vlot en snel. Ik geef borstvoeding op vraag en ze drinkt nu nog zo’n zes à zeven keer per dag”, verduidelijkt Winnie. “Al dertien weken genieten van deze momenten, hopen dat we nog lang mogen verder doen”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws