-->

'Thuis'-kijkers niet te spreken over voorval in de reeks: "Na al die jaren…"

'Thuis'-kijkers niet te spreken over voorval in de reeks:
Vrijdag 23 December 2022 - 19:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

De trouwe ‘Thuis’-kijkers bleven vorige week even in shock achter toen ze uit het niets afscheid moesten nemen van Paulien (Tina Maerevoet). En dat na 15 jaar. Gisteren had je dus ook maar beter een pak zakdoeken in de buurt voor de begrafenis van het geliefde personage.

Vorige week sloeg de onverwachte exit van actrice Tina Maerevoet uit de soap nog in als een bom. Een val door een glazen tafel werd haar personage fataal. Gisteren namen we officieel afscheid van Paulien Snackaert in ‘Thuis’ met een prachtige tentoonstelling van haar foto’s als laatste eerbetoon. De uitvaartdienst zelf kregen we niet te zien.

En dat stuitte heel was trouwe kijkers tegen de borst. “Jammer dat ze haar dienst niet lieten zien”, “Ze mochten nu toch wel echt een dienst getoond hebben, na vijftien jaar in de soap had ik toch een groter afscheid verwacht”, “Vind het ook echt spijtig” en “Klopt, echt een vreemde keuze”, moeten sommige fans van het hart in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’.

“Dat is inderdaad jammer, maar die fototentoonstelling was prachtig en heeft zoveel meer betekenis”, wil iemand daarover kwijt. En één ding is zeker: het leverde inderdaad emotionele televisie op. ”Pakkende aflevering”, “Nooit verwacht dat ‘Thuis’ me zo aan het huilen zou brengen”, “Voor het eerst tranen bij ‘Thuis’”, “Dan had ik nóg meer zakdoekjes nodig gehad” en “Zo droevig, zo jammer”, besluiten de kijkers.

TAGS  I  Thuis  I  Tina Maerevoet