-->

Pommelien Thijs blaast iedereen omver met enorme verrassing op De Warmste Week

Pommelien Thijs blaast iedereen omver met enorme verrassing op De Warmste Week
Zaterdag 24 December 2022 - 13:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Pommelien Thijs is niet te stoppen. De ‘#LikeMe’-ster ontpopte zich in een mum van tijd tot een enorme popsensatie. Hit na hit, optreden na optreden. Ook op De Warmste Week. En daar had ze in primeur zelfs een verrassing van jewelste voor haar fans klaar.

Gisteren schitterde Pommelien nog op het grote podium van ‘The Voice van Vlaanderen’ met haar nieuwste hit ‘ZILVER’, die begin deze maand uitkwam. Maar ook op De Warmste Week in Hasselt zong ze er donderdag de longen mee uit haar lijf. Maar daar hield ze het niet bij.

Het dak eraf! Pommelien speelde op De Warmste Week haar spiksplinternieuwe song ‘Hypothetisch’ in primeur. ‘ZILVER’ is nog maar net uit, of er staat alweer een volgend nummer klaar. Wanneer ze het lied uitbrengt, maakte ze nog niet bekend. Maar lang zullen we er vast niet op moeten wachten.

Een cadeautje voor de feestdagen, dacht Pommelien. En aan het publiek te zien, mogen we opnieuw een grote hit verwachten. ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee!?’ en ‘Meisjes Van Honing’ achterna. Hoe ze het doet, weten we niet, maar één ding is zeker: de 21-jarige zangeres barst van talent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

TAGS  I  Pommelien Thijs