Verontwaardigde fans uiten ongenoegen na 'Dertigers'-special: "Moest dit echt?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verontwaardigde fans uiten ongenoegen na 'Dertigers'-special: "Moest dit echt?"

Verontwaardigde fans uiten ongenoegen na 'Dertigers'-special: "Moest dit echt?"

“Het einde van een tijdperk”, schrijft Eén over ‘Dertigers’ op Instagram. De oorspronkelijke cast kwam dinsdagavond nog een laatste keer samen voor een prachtige kerstspecial. En die lokte op sociale media heel wat reacties uit.

Dinsdagavond namen de trouwe fans van ‘Dertigers’ definitief afscheid van hun geliefde vriendengroep. In het voorjaar van 2023 keert de reeks dan misschien wel terug, het zal er een pak anders uitzien. Andere cast, andere locatie, andere verhalen. En dat zien de kijkers nog niet meteen zitten, zeker nu ze nog eens konden proeven van de originele cast.

"Fantastisch om hen terug te zien. Jammer dat het de laatste keer met deze cast was”, is bijna iedereen het erover eens op Instagram. "De nieuwe reeks zal nooit meer hetzelfde zijn”, “Dit mag niet gebeuren” en “Waarom moest dit stoppen, het was nog zo goed”, klinkt het. De oplossing? “Jullie moeten blijven!”

“Maak er ‘Veertigers’ van” en “Een ‘Veertigers’-reeks met deze cast zou beter zijn”, bedenken enkele fans zich. Eén ding is zeker: de laatste aflevering viel enorm in de smaak. “Het was prachtig” en “Het mooie einde dat de serie verdiende”, lezen we. “Allemaal toppers”, “Hopelijk zien we jullie ooit terug” en “Jullie zullen zo hard gemist worden”, willen de trouwe fans nog kwijt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Populair

Laatste nieuws