-->

Sarah Puttemans heeft droevig nieuws te melden over haar gezondheid

Sarah Puttemans heeft droevig nieuws te melden over haar gezondheid
Zaterdag 24 December 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Niet voor iedereen zijn de feestdagen de mooiste tijd van het jaar. Dat telt deze keer ook voor Sarah Puttemans, want ze ligt ziek in bed. Op sociale media onthult ze wat er aan de hand is.

Sarah Puttemans kennen we beter als de vriendin van Viktor Verhulst. Zelf is ze ook bijzonder populair op sociale media. Zo heeft ze heel wat volgers op Instagram en ook haar vlogs op YouTube worden vaak bekeken. Op Instagram deelde onlangs nog enkele leuke beelden van haar reis naar New York met Viktor. 

Het verliefde stelletje is nog maar even terug in het land na die geweldige citytrip, maar Sarah heeft nu minder leuk nieuws te vertellen. Zo laat ze op haar Instagramverhaal weten dat het niet zo goed met haar gaat. Ze ligt namelijk ziek in bed en ze verklapt ook wat er gaande is.

"Een lekkere keelontsteking dan maar", aldus Sarah. Ze toont ook meteen haar thermometer waarop te zien is dat ze koorts heeft. Geen leuk nieuws dus vlak voor kerst. Vervolgens wil ze zich ook nog even verontschuldigen bij haar fans. “Sorry dat ik een beetje offline ben”, aldus Sarah.

TAGS  I  Sarah Puttemans  I  Viktor Verhulst