'Temptation'-Fabrizio verklapt eindelijk meer over zijn nieuwe vriendin Sanne Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Fabrizio verklapt eindelijk meer over zijn nieuwe vriendin Sanne

'Temptation'-Fabrizio verklapt eindelijk meer over zijn nieuwe vriendin Sanne

‘De Bachelor’ mag dan wel geen succes zijn geweest voor Fabrizio Tzinaridis, toch heeft hij alweer even de liefde gevonden. Ondanks dat hij nog niet veel heeft prijsgegeven over zijn nieuwe relatie, moet hij daar nu toch wat over kwijt.

Fabrizio Tzinaridis is bekend geworden door zijn deelname aan ‘Temptation Island’. Enkele jaren later ging hij ook op zoek naar de liefde in zijn eigen programma ‘De Bachelor’. Toen koos hij voor Madieke, maar niet veel later besloten de twee om toch een punt te zetten achter hun relatie.

Fabrizio maakte enkele maanden geleden opnieuw geweldig nieuws bekend, want hij heeft een nieuwe vriendin. Hij deelde een foto van hun tweetjes op Instagram, maar verder gaf hij niets meer prijs over zijn nieuwe vlam. Ondertussen weten we dat de Antwerpse Sanne Pelgrims de gelukkige is, maar over zijn relatie heeft hij niets meer verteld.

Tot nu dus, want tijdens een vragenrondje op Instagram vraagt een volger aan hem hoe hij Sanne heeft ontmoet. “Ik zag iemand stralen en ik ben er afgestapt met een bibber in mijn stem”, onthult Fabrizio. “Toen ik dichterbij kwam en haar ogen zag, was het helemaal klaar”, geeft hij toe. “Ik heb haar ook meteen op dat moment mee uitgevraagd. Recht voor de raap”, besluit hij.

'Temptation'-Fabrizio verklapt eindelijk meer over zijn nieuwe vriendin Sanne

Populair

Laatste nieuws