-->

Zo dacht koning Charles écht over het huwelijk van Harry en Meghan

Zo dacht koning Charles écht over het huwelijk van Harry en Meghan
Zaterdag 24 December 2022 - 21:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Koning Charles en zijn vrouw Camilla waren geen fan van Harry's relatie met Meghan Markle. Het vorstenpaar wilde in 2016 zelfs hun huwelijk verbieden. Dat onthult een bron dichtbij de Britse royals.

Prins Harry en Meghan Markle zetten kwaad bloed met hun Netflix-docu. De twee zijn namelijk helemaal niet mals voor de Britse koninklijke familie en daardoor krijgen ze opnieuw veel commentaar te verduren.  In de reeks vertellen ze meer over de ‘Megxit’, maar ook over hun relatie. Zo onthullen Harry en Meghan ook meer over hun eerste dates.

Er komt nu bijzonder opvallend nieuws naar buiten over hun romance, want een insider verklapt namelijk dat koning Charles helemaal niet blij was toen hij hoorde dat zijn zoon wilde trouwen met Meghan. Samen met zijn vrouw Camilla zou hij zelfs geprobeerd hebben om te voorkomen dat Harry de actrice ten huwelijk zou vragen.

Volgens de bron waren Charles en Camilla ervan overtuigd dat Meghan hun familie niet waardig was. Bovendien zou de vorst ook gedreigd hebben met een sanctie. Charles wilde de toelage van Harry schrappen als hij toch samen bleef met Meghan. Desondanks heeft Harry zijn hart gevolgd en is hij nog steeds samen met zijn vrouw Meghan. 

TAGS  I  Koning Charles  I  Meghan Markle  I  prins Harry