-->

Spannend! Coaches wagen gokje naar de 'Voice'-winnaar: "Maakt het meeste kans"

Spannend! Coaches wagen gokje naar de 'Voice'-winnaar:
Vrijdag 23 December 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Straks is het eindelijk zover. Dan kunnen we nog een laatste keer genieten van ‘The Voice van Vlaanderen’ tijdens de grote finale. Yente, Evert, Louise, Wesley of Johan. Wie o wie gaat straks met die felbegeerde titel lopen?

Statistisch gezien maakt Mathieu Terryn het meeste kans op de overwinning. Alleen van zijn team zitten nog twee kandidaten in de wedstrijd: Yente en Evert. Louise vertegenwoordigt Team Natalia, Wesley dat van Jan Paternoster en Johan dat van Koen Wauters. Laura Tesoro gaat net zoals vorig jaar helaas zonder kandidaat naar de finale.

Maar wie maakt nu het meeste kans op de titel? “Ik denk dat Team Mathieu wel heel veel kans maakt”, beaamt Laura in HLN Showbits. En daar lijkt Koen het mee eens. “Naar mijn gevoel gaat het tussen iemand van Mathieus team en dat van mij”, klinkt het.

“Als het niet van mijn team is, zou ik misschien wel Team Jan durven te zeggen. Wesley heeft veel, vind ik”, denkt Mathieu erover. Vorige week neigde Natalia ook in die richting, maar daar komt ze nu op terug. “Ik denk dat Johan wel veel kans maakt”, besluit de zangeres. Jan zet zijn geld ten slotte in op Evert of Johan. “Dat zijn wel echt stemkanonnen”, merkt hij op. Nog een paar uur geduld en we weten wie zijn of haar gelijk haalt.