-->

Tine Priem kiest radicaal voor andere look voor het nieuwe jaar: "Onherkenbaar"

Tine Priem kiest radicaal voor andere look voor het nieuwe jaar:
Zondag 25 December 2022 - 18:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

2022 loopt op zijn einde. Tijd voor iets nieuws, dacht 'Thuis'-actrice Tine Priem. Speciaal voor de feestdagen ging ze bij haar kapper aankloppen en koos ze voor een compleet andere look.

We leerden Tine Priem vooral kennen als Tamara Vereken in ‘Thuis’. Waar haar personage in de soap wel heel erg bezig is met haar uiterlijk, moet de actrice in het echte leven niet onderdoen. Tine ziet er altijd pico bello uit. Ook met haar nieuwe haarstijl.

“Nieuw jaar, nieuwe look”, beslist Tine Priem op Instagram. Een kappersbezoekje rijker zendt ze een foto van haar nieuwe kapsel de wereld in. De actrice gaat tegenwoordig met een froufrou door het leven. “Op naar een spetterend 2023”, besluit ze.

En of die froufrou haar staat! Althans, zo denken Tines volgers erover. “Oh my God, zo mooooi”, “Bijna onherkenbaar”, “Top”, “Uitstekende keuze”, “Wow, prachtig”, “Staat je super”, “Pretty” en “Mooi gedaan”, luidt het in de opmerkingen. “Starting with a bang”, grapt iemand nog. “Ik vind het geslaagd!”, wil ook ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck (Viv) kwijt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Priem (@tinepriem)

TAGS  I  Tine Priem  I  Lynn Van den Broeck  I  Thuis