Jeroen Meus blaast iedereen van zijn sokken met geweldig nieuws: "Topper" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jeroen Meus blaast iedereen van zijn sokken met geweldig nieuws: "Topper"

Jeroen Meus blaast iedereen van zijn sokken met geweldig nieuws: "Topper"

De Warmste Week loopt vanavond op zijn einde. Dan weten we eindelijk hoeveel geld alle acties samen opbrengen voor het goede doel. Ook tv-kok Jeroen Meus heeft opnieuw zijn goed hart laten zien en heeft zich serieus ingezet in de strijd tegen kansarmoede.

Jeroen Meus in zee gedoken met de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn. Zij riepen mensen massaal op om te koken. Op Facebook of Instagram kon je je gerechtje posten met de hashtag #hetwarmstegerecht. En per gerecht doneerde Albert Heijn dan 2 euro aan De Warmste Week.

Daarvoor heeft Jeroen vijf gerechten bedacht en die ‘Dagelijkse Kost’-stijl voorzien van een video. Want hoe kan hij mensen in armoede beter helpen dan met tips and tricks om te koken? “Ik wil aantonen dat je ook in tijden van kansarmoede lekker en vers kan koken. Het is me gelukt om te koken onder 2 euro per persoon, wat echt weinig is”, zei de tv-kok trots op MNM.

Maar wat brengt dat op? Hou je vast. “Hartverwarmend om te horen dat Jeroen Meus niet minder dan 50.000 euro inzamelde met Het Warmste Gerecht”, deelt de Instagrampagina van Eén mee. Wat een som! “Knap gedaan, Jeroen”, “Topper”, “Dat is nu eens een grote kok”, “Wat een sympathieke mens” en “Dikke chapeau, hoor”, juichen de mensen hem toe in de reacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Populair

Laatste nieuws