Ann Van den Broeck deelt geweldig nieuws over gezondheid: "Het beste scenario" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck deelt geweldig nieuws over gezondheid: "Het beste scenario"

Ann Van den Broeck deelt geweldig nieuws over gezondheid: "Het beste scenario"

Ann Van den Broeck kreeg afgelopen zomer het verschrikkelijke nieuws te horen dat ze aan borstkanker lijdt. De musicalactrice heeft haar behandeling en operatie intussen al achter de rug. Het enige dat haar nog restte, was bang afwachten op de resultaten.

Ann heeft al een lastige weg afgelegd in haar strijd tegen borstkanker. De musicalactrice heeft er al een zware chemokuur en een belangrijke operatie op zitten. “Het is gebeurd! Afgelopen donderdag dan tóch succesvol geopereerd”, liet ze eerder deze maand opgelucht weten op Instagram. “Nog even wachten op het resultaat van het weefsel-onderzoek, maar hoppa!”

En ja hoor, Ann mocht zojuist fantastisch nieuws de wereld inzenden. “Goed-nieuws-dag! Complete pathologische respons”, schrijft de actrice op Instagram. “Het beste scenario dat er kon liggen. Geen zieke cel meer te bespeuren. I killed the motherfucker”, schreeuwt ze van de daken. Ze wil het hele “killer-team” van het UZA daar uitgebreid voor bedanken.

Ann heeft op kerstavond dus een extra reden om te vieren. Ze is eindelijk genezen verklaard. Nu rest haar nog één stap. “Mijn lijf laten detoxen en aansterken voor de bestralingen eind januari - begin februari.” “Ann, wat ben je toch een powervrouw. Geniet van dit goede nieuws. Fijne kerst! 2023 wordt iets hélemaal anders voor jou, ik voel het”, reageert Astrid Stockman meteen op dit heuglijke nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws