Siska Schoeters diep bedroefd: "Ik probeer er nu vooral te zijn voor Niels" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Siska Schoeters diep bedroefd: "Ik probeer er nu vooral te zijn voor Niels"

Siska Schoeters diep bedroefd: "Ik probeer er nu vooral te zijn voor Niels"

Niels Destadsbader krijgt het de laatste tijd hard te verduren. De presentator kreeg de laatste weken een liefdesbreuk, maar vooral bakken kritiek over zich heen. Gelukkig springt collega en goede vriendin Siska Schoeters voor hem in de bres.

Sinds zijn overstap naar de VRT hebben we Niels nog niet vaak gezien op de openbare omroep. En dat terwijl hij wel een serieuze smak geld verdient. Makkelijk doelwit dus voor harde commentaren op sociale media. “Niels heeft ervoor gekozen om mensen blij te maken. Niet om afgemaakt te worden”, beet Siska eerder al van zich af bij Radio 1. “Dat is zeer onrechtvaardig en kinderachtig. Ik vind het heel triestig om te zien en te horen.’

Binnenkort duikt Niels wel op in de gloednieuwe dansshow ‘The greatest dancer van Vlaanderen’. Niet als presentator, maar wel als coach. Aster Nzeyimana staat deze keer naast Siska Schoeters. Het programma krijgt nu de volle laag, maar opnieuw moet vooral Niels eraan geloven.

Gelukkig zijn er genoeg mensen die het voor hem opnemen, zoals Siska. “Wij hebben ervoor gekozen om mensen blij te maken en niet om gratuit afgemaakt te worden”, moet haar van het hart. “Ik heb het dan ook moeilijk met wat Niels Destadsbader nu overkomt. Ik probeer vooral een goede vriendin te zijn voor hem nu.”

Populair

Laatste nieuws