Margriet Hermans maakt grootse plannen bekend voor 2023: "Is dit een sprookje?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans maakt grootse plannen bekend voor 2023: "Is dit een sprookje?"

Margriet Hermans maakt grootse plannen bekend voor 2023: "Is dit een sprookje?"

Momenteel schittert Margriet Hermans op de planken in ‘Winterrevue’. Een mooie afsluiter van een spetterend jaar. De zangeres heeft misschien wel dé comeback van 2022 gemaakt én heeft alleen maar mooie vooruitzichten.

Wie ‘Lekker blijven hangen’ nog niet heeft gehoord, heeft het afgelopen jaar onder een steen geleefd. Het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ heeft Margriet Hermans weer helemaal op de kaart gezet. “Het is een topjaar uit mijn leven geweest, zo heb ik het nog nooit meegemaakt”, vertelt ze vol ongeloof in HLN Showbits. “In 1989 heb ik dat wel meegemaakt, maar dat is al even geleden.”

“Maar zoals dat vorig jaar was, ik kon dat moeilijk geloven. Ik dacht: ‘Ben ik hier in een sprookje beland?’”, gaat ze verder. Het was in ieder geval een comeback om u tegen te zeggen. En het laatste van Margriet hebben we nog lang niet gezien. De zangeres licht al ene tipje van de sluier op over wat de toekomst voor haar in petto heeft.

“In februari 2023 zit ik in de Lotto Arena met James Cooke voor James De Musical. Én ik heb net opnieuw gesprekken gehad met de platenfirma om weer iets nieuws te doen, een nieuw nummer of zo”, verklapt ze al. Ook haar zomer is al goed volgeboekt. “Ik heb heel veel optredens, dus laat me maar eventjes gedijen, want in 2024 gaan Celien (Deloof, haar dochter, red.) en ik een theatertour doen.” De show zal waarschijnlijk ‘Kwestie van DNA’ gaan heten. “Omdat we zo erg op elkaar lijken”, legt Margriet uit. Zo moeder, zo dochter dus.

Populair

Laatste nieuws