Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het zwaar met Lily: "Helemaal ontroostbaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het zwaar met Lily: "Helemaal ontroostbaar"

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het zwaar met Lily: "Helemaal ontroostbaar"

Winnie Bogaerts blikt terug op de kerstdagen en ze laat meteen weten dat zij en haar man Jonah Hulselmans het erg moeilijk hebben gehad met hun dochtertje Lily. Op haar Instagramverhaal onthult ze wat er juist is gebeurd.

Winnie Bogaerts kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte drie jaar geleden in het huwelijksbootje met Jonah Hulselmans en de twee zijn nog steeds dolgelukkig samen. In september mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily. Voor het eerst vierden ze kerst met hun drietjes, maar dat bleek toch niet zo eenvoudig te zijn.

“Omdat ik ook graag deel dat het hier niet altijd van een leien dakje gaat en keeping it real on Instagram. Onze kerstavond verliep niet echt zoals gepland”, biecht ze op. “We vertrokken naar de familie van Jonah en na een halfuur is Lily beginnen wenen en was ze helemaal ontroostbaar”, klinkt het. “We waren zelf al hongerig en stressy en dat hielp natuurlijk ook niet. Dus holderdebolder na een uur terug naar huis vertrokken en daar viel ze na nog wat te eten eindelijk in slaap”, legt de mama uit.

Terugkeren naar het familiefeest was toch geen optie meer voor Winnie en Jonah. “Wij waren toen al zo moe dat we geen zin meer hadden om nog terug te gaan, dus ons avondeten bestond uit een zak chips”, bekent ze. “We baalden enorm dat we een goed feestje hebben gemist en kropen slechtgezind in bed. Dat hebben we dan ook eens meegemaakt zeker”, vertelt ze. Afsluiten doet Winnie wel op een positieve noot. “Gelukkig verliep het kerstfeestje de volgende dag wel vlotjes”, besluit ze.

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft het zwaar met Lily: "Helemaal ontroostbaar"

Populair

Laatste nieuws