'Temptation'-Pommeline daagt al haar volgers uit in pikant kerstsetje: "Hot!" sexy
sexy

'Temptation'-Pommeline daagt al haar volgers uit in pikant kerstsetje: "Hot!"

'Temptation'-Pommeline daagt al haar volgers uit in pikant kerstsetje: "Hot!"

Pommeline Tillière trok op Kerstmis een heel bijzondere outfit aan die ze maar al te graag showt aan haar volgers op Instagram. Op het plaatje laat de realityster alweer erg weinig aan de verbeelding over.

Pommeline Tillière, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, heeft op haar Instagrampagina een speciale kerstboodschap gedeeld. Ze wenst haar volgers fijne feestdagen toe, maar dat doet ze op een bijzondere manier. Zo deelt ze alweer een gewaagd plaatje waarop ze zich van haar meest sexy kant laat zien.

Op het kiekje draagt de realityster een weinig verhullende kerstoutfit. Zo poseert Pommeline in rode lingerie voor de kerstboom en ze zet ook meteen haar goedgevulde boezem in de kijker. “Meet me under the mistletoe”, schrijft ze erbij. Dit gewaagde kiekje lijkt alvast erg in de smaak te vallen bij haar fans.

In de commentaren laten zij namelijk weten dat Pommeline er weer geweldig uitziet. “Beauty”, “Super, wauw”, “Plaatje”, “Je bent zo mooi”, “Fantastisch lichaam”, “Jawadde, mooi cadeau hoor”, “Babe” en “Prachtige foto’s”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws