Sven De Ridder in diepe rouw na triest overlijden: "Oh Sven, heel veel sterkte!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder in diepe rouw na triest overlijden: "Oh Sven, heel veel sterkte!"

Sven De Ridder in diepe rouw na triest overlijden: "Oh Sven, heel veel sterkte!"

Sven De Ridder heeft opnieuw slecht nieuws te horen gekregen, want een dierbare is zopas overleden. Op Instagram deelt hij een pakkende boodschap als eerbetoon.

Op Kerstmis is de Nederlandse acteur John Leddy overleden op 92-jarige leeftijd. Dat trieste nieuws maakte zijn familie zelf bekend. De acteur is vooral bekend geworden door zijn rol als Koos Dobbelsteen in ‘Zeg ’ns Aaa’. Sven De Ridder, die de Nederlander goed kende, is erg aangedaan. Op zijn Instagrampagina plaatst hij nu een emotioneel tekstje.

RIP John”, begint hij. “Als kind keek ik elke week uit naar je capriolen als Koos Dobbelsteen in ‘Zeg ’ns Aaa’. Later mocht ik je bij elke opvoering in het echt ‘Antwaarps teater’ verwelkomen als aandachtige toeschouwer in de zaal”, aldus Sven. “Toen ik samen met je mocht acteren in ‘Drie Mannen Onder 1 Dak’, was ik door het dolle heen”, schrijft hij.

Sven onthult ook dat de twee niet alleen collega’s waren, maar ook erg goede vrienden. Zo had Sven vaak contact met de Nederlandse acteur. “We belden de laatste jaren op cruciale momenten”, klinkt het. Afsluiten doet hij met enkele mooie woorden. “Vandaag verliest Nederland voor mij een van zijn grootste talenten, maar bovenal een van de liefste mensen in onze sector”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws