Ontroerend: Mathias Coppens' pasgeboren zoontje maakt kennis met z'n grote broer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ontroerend: Mathias Coppens' pasgeboren zoontje maakt kennis met z'n grote broer

Ontroerend: Mathias Coppens' pasgeboren zoontje maakt kennis met z'n grote broer

Het kerstgeluk kon dit jaar niet op voor Mathias Coppens en Linn Trappeniers. Op 19 december mocht het koppeltje hun eerste kindje samen verwelkomen: hun zoontje Gust.

“Hier ben ik dan”, liet Mathias Coppens donderdag weten op Instagram. Daarbij deelde hij twee schattige kiekjes van zijn pasgeboren zoontje. Gust is al het derde kindje van de fiere papa. Mathias had namelijk al een zoon Marcel (13) en een dochter Lowis (11) uit zijn vorige huwelijk.

De nieuwste aanwinst in de familie Coppens mocht natuurlijk al even kennismaken met zijn grote broer en zus. Ook Marcel deelt nu een schattige foto van zijn kleine broer op Instagram. “Met een knipoog in het leven gestapt. Welkom Gust in de familie Coppens”, schrijft hij. “Gefeliciteerd, grote broer”, “Wat een schatje”, “Zo schattig, proficiat met je kleine broertje”, “Proficiat, big brother”, wensen zijn volgers hem toe.

De familie heeft Gust duidelijk al in hun armen gesloten. Ook de kinderen van Mathias’ broer Staf Coppens zijn in de wolken met hun kersverse neefje. Nora en Beau poseren trots met de kleine Gust op hun schoot. “Prachtig”, “Trotse neef en nicht”, “Mooie foto’s” en “Zo lief en schattig”, lezen we in de comments. “Gustje is een schoon gastje”, is Dina Tersago het met hen eens.

Populair

Laatste nieuws