Yvonne Coldeweijer neemt drastisch besluit na dreigementen van Rachel Hazes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Yvonne Coldeweijer neemt drastisch besluit na dreigementen van Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer neemt drastisch besluit na dreigementen van Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes zijn niet de beste vrienden. De roddeltante beschuldigde de moeder van André Hazes onlangs nog van het verspreiden van de befaamde brief. Niet veel later stuurde Rachel een advocaat op haar af.

Yvonne Coldeweijer had onlangs weer erg sappig nieuws te vertellen. De roddelkoningin onthulde namelijk dat ze een brief heeft ontvangen die André Hazes had geschreven voor zijn ex Sarah van Soelen. Yvonne wist niet wie de brief naar haar heeft verzonden, maar zij denkt dat André’s moeder Rachel de schuldige is. Echter ontkende zij dat meteen.

Rachel liet ook weten dat haar advocaat contact ging opnemen met Yvonne en niet veel later verwijderde de roddeltante het filmpje waarin ze praat over het briefschandaal. Nu dat Rachel en André kerst niet samen hebben gevierd, is het voor Yvonne duidelijk dat ze helemaal geen leugens heeft verspreid. “Ik heb daarom besloten de video terug online te zetten”, verklapt ze.

“Enkele weken geleden ben ik namelijk door de advocaat van Rachel gesommeerd deze video offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust. Na een aantal weken kan ik niet anders concluderen dat ik wederom gelijk heb”, aldus Yvonne. “Sinds ik de brief heb ontvangen, is er geen enkel contact tussen André en zijn moeder”, besluit ze. “We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren”, klinkt het.

Yvonne Coldeweijer neemt drastisch besluit na dreigementen van Rachel Hazes

Populair

Laatste nieuws