Camille krijgt te maken met verrassende commentaar: "Dít had ik nooit verwacht" TV en Radio
TV en Radio

Camille krijgt te maken met verrassende commentaar: "Dít had ik nooit verwacht"

Camille krijgt te maken met verrassende commentaar: "Dít had ik nooit verwacht"

Camille Dhont mocht gisteren als jongste gast ooit in ‘Het huis’ van Eric Goens vertoeven. En zoals we van het programma gewoon zijn, leverde het opnieuw prachtige televisie op. De verhalen van de jonge zangeres grepen heel wat kijkers naar de keel.

Gisteren zag tv-kijkend Vlaanderen Camille Dhont van een compleet andere kant dan we van haar gewend zijn. De immer vrolijke popzangeres liet zich van haar meest emotionele kant zien. De zangeres heeft namelijk al serieuze waters doorgezwommen. De dood van haar beste vriend en de coma van haar mama zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Terwijl heel wat mensen eerst dachten dat de zangeres in haar 21-jarige bestaan nog niets had meegemaakt waarover ze in ‘Het huis’ kon vertellen, moesten ze nu het tegendeel toegeven. “Ik was in het begin niet echt een fan, maar ze was echt een heel aangename gast”, moeten de kijkers besluiten op Instagram.

“Had dit echt niet verwacht, heel zelfzeker en een doorzetter die Camille, go girl!”, “Mooie uitzending, wat een sterke meid”, “Verrassend mooi, ongelooflijk veel respect gekregen voor Camille”, “Een meid met ballen, dat is ze”, “Knappe aflevering. Amper 21 jaar… Hoedje af”, lezen we nog in de comments. “Je kunt toch oprecht alleen maar respect hebben voor Camille? Die meid heeft heel veel meegemaakt in haar privéleven en staat er toch iedere keer maar weer”, klinkt het zelfs. “Door die dingen merk je duidelijk dat Camille iemand is die niet naast haar schoenen loopt of zal lopen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws