Aster en Lize onthullen pijnlijke details van hun eerste kus: "Zó awkward" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aster en Lize onthullen pijnlijke details van hun eerste kus: "Zó awkward"

Aster en Lize onthullen pijnlijke details van hun eerste kus: "Zó awkward"

Aster Nzeyimana en Lize Feryn vormen al een hele tijd een van de hotste showbizzkoppels van Vlaanderen. Momenteel brengen ze samen eindejaar door in het zonnige Zuid-Afrika, maar waar is het voor hen allemaal begonnen?

Er was eens een Vlaamse actrice die helemaal in zwijm viel voor een sportjournalist, en vice versa. We keren daarvoor even terug naar 2018. Het koppeltje blikt in de YouTube-reeks ‘Vrienden worden met’ van Supercontent terug op hun eerste kus. Al zouden ze die herinnering liever vergeten. “Dat was echt het meest awkward moment uit mijn leven”, geeft Aster beschaamd toe. Het verliep dan ook niet helemaal zoals ze gehoopt hadden.

“Van de eerste kus besefte ik niet helemaal dat het de eerste kus was”, vult Lize haar wederhelft aan. “Dat was bij het uitgaan en hij was al de hele avond tegen mij aan het babbelen. Mijn vriendinnen vroegen zich af wat hij allemaal aan het zeggen was, maar soit, ik was toen al een beetje verliefd op hem. Op een bepaald moment deed hij een move en ik had dat niet echt door. Ik dacht dat hij wegtrok, hij dacht dat ik hem wegduwde”, vertelt de actrice een beetje ongemakkelijk.

Gelukkig was het kwaad nog niet geschied. Aster trok zijn stoute schoenen aan en vroeg haar later toch nog eens mee op date. Tweede keer, goede keer. “Bij het betalen van het parkingticketje werd ik in de hoek geduwd en volgde een zeer passionele kus”, geeft Lize toe. “Dat was onder een bewakingscamera. Toen we daarna nog eens in Gent waren, ging Lize aan de security vragen of de beelden van dat moment nog beschikbaar waren. Maar die waren helaas net verwijderd”, aldus Aster.

Populair

Laatste nieuws