Josje Huisman stelt ons eindelijk voor aan haar nieuwe vriend: "Jullie stralen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Josje Huisman stelt ons eindelijk voor aan haar nieuwe vriend: "Jullie stralen"

Josje Huisman stelt ons eindelijk voor aan haar nieuwe vriend: "Jullie stralen"

Afgelopen zomer raakte het nieuws bekend dat Josje Huisman opnieuw de liefde had gevonden. De gelukkige kregen we nog niet te zien, tot nu. Op Instagram stelt het ex-K3’tje eindelijk haar – ondertussen al niet meer zo – kersverse vriend voor.

Zeven jaar geleden eindigde het K3-verhaal voor Karen, Kristel en Josje. Zij gaven de fakkel door aan Hanne, Marthe en Klaasje. Sindsdien is K3 - en ondertussen ook haar zangcarrière - voor Josje Huisman een afgesloten hoofdstuk. Ze focust zich nu vooral op hoeden ontwerpen en op haar kleine spruit, Kamari, die op Kerstmis vier jaar geworden is.

De relatie met de papa van Kamari, Clé Gyimah, liep helaas op de klippen. Maar ondertussen heeft Josje opnieuw de liefde gevonden bij Leon Tanate, een creatief directeur uit Zwolle. Tot nu toe hielden de twee hun relatie buiten de schijnwerpers. Buiten een sporadische glimp op Josjes Instagram Stories kregen we de gelukkige nog niet te zien. Tot nu.

Josje steekt haar liefde niet meer weg en deelt een foto met haar nieuwe vlam. De tortelduifjes gingen samen kerstshoppen, vooral voor Josjes kerstkindje. De liefde spat van de foto af. “Zo mooi om te zien, jullie stralen!”, “Aaah, wat lief”, “Hoe mooi, geniet ervan”, “Lieverdjes”, “Cuties” en “Proficiat”, luidt het in de reacties. “Zo mooi om te zien hoe gelukkig je bent, wil iemand nog kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws