Emotionele André Hazes lucht zijn hart: "Na alles wat ik heb meegemaakt..." Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Emotionele André Hazes lucht zijn hart: "Na alles wat ik heb meegemaakt..."

Emotionele André Hazes lucht zijn hart: "Na alles wat ik heb meegemaakt..."

André Hazes neemt even de tijd om terug te blikken op een tumultueus 2022. Graag wil hij ook even enkele belangrijke personen in de bloemetjes zetten, omdat zij hem zijn blijven steunen door dik en dun.

André Hazes heeft een bewogen jaar achter de rug. Zo kwam onder meer zijn spraakmakende docureeks uit op Videoland waarin hij meer vertelt over zijn psychische problemen en zijn drank- en drugsgebruik. Enkele maanden later viert hij kerst met enkele mannen die heel belangrijk voor hem zijn.

Op zijn Instagrampagina deelt de zanger twee kiekjes met enkele familieleden en daarop zien we ook Djarno Hofland, de neef en manager van André. “Na alles wat ik heb meegemaakt heb ik deze mannen nog steeds voor, naast en achter mij staan”, schrijft hij. “Ik ben dankbaar voor het afgelopen jaar en hoe hecht onze vriendschap en de liefde onderling gegroeid is”, aldus André.

“Ik ben jullie dankbaar!”, voegt de zanger er nog aan toe. Dat gevoel van dankbaarheid lijkt wederzijds te zijn, want in de comments laten ze allemaal lieve berichtjes achter. “Forever my bro”, “Always”, “Altijd bro” en “Dat blijft ons hele leven, topper”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws