Christoff straks voor het eerst papa? De zanger verbluft met zijn antwoord Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff straks voor het eerst papa? De zanger verbluft met zijn antwoord

Christoff straks voor het eerst papa? De zanger verbluft met zijn antwoord

Vorig jaar liep zijn relatie met zijn verloofde Ritchie na drie jaar op de klippen. Ondertussen gaat Christoff al meer dan een jaar als happy single door het leven. Naar een relatie is hij naar eigen zeggen niet meteen op zoek, maar hoe zit het met zijn kinderwens?

Christoff is trotse peter van Lisa-Marie, het vijfjarige dochtertje van zijn zus Lindsay. Zodra de zanger een vrij moment heeft, brengt hij het door met zijn petekind. Ze zijn twee handen op één buik. Toch kriebelt het niet om zelf een kindje op te voeden. “Ik heb nooit een kinderwens gehad, nog altijd niet eigenlijk”, geeft Christoff verrassend genoeg toe in Primo.

En daar heeft de zanger zo zijn redenen voor. “Natuurlijk heb ik er wel al eens over nagedacht, maar mijn agenda zou dat een onmogelijke opdracht zijn”, beseft hij. Bovendien vertoeft Christoff de helft van de tijd in het buitenland. “Het is al moeilijk om twee honden op te voeden en te zorgen voor mijn katjes. Laat staan voor een kind”, klinkt het.

“Een kind verdient alle aandacht en moet zich kunnen ontplooien. Bovendien sta ik er helemaal alleen voor, en dan wordt het al helemaal onbegonnen werk”, aldus Christoff. Laat mij maar genieten van de mooie momenten met mijn petekindje Lisa-Marie”, besluit de schlagerzanger.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws