Margriet Hermans over plotse carrièreboost: "Heb mijn succes aan haar te danken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans over plotse carrièreboost: "Heb mijn succes aan haar te danken"

Margriet Hermans over plotse carrièreboost: "Heb mijn succes aan haar te danken"

Momenteel schittert Margriet Hermans in ‘Winterrevue’, een prachtige afsluiter van een spetterend jaar. 2022 zal de zangeres zich voor altijd blijven herinneren als het jaar waarin haar carrière opnieuw een stevige boost kreeg. Dankzij ‘Liefde voor muziek’ enerzijds, maar dat is blijkbaar niet de enige reden.

“Ik heb echt een topjaar achter de rug”, zegt Margriet Hermans in HLN Showbits. “En dat is natuurlijk begonnen met ‘Liefde voor Muziek’”. Het was niet haar bedoeling om daarmee een grote comeback te lanceren. “Maar als je in zo’n populair programma zit en het een beetje aardig lukt, dan weet je wel dat daar reacties op gaan komen. ‘Margriet, hou je agenda maar in het oog, want die gaat boomen’, zei één van de producers zelfs.”

“Ik dacht nog dat die man overdreef”, lacht Margriet. Maar niets was minder waar. Haar monsterhit ‘Lekker blijven hangen’, die ook met de felbegeerde ‘Zomerhit 2022’-trofee ging lopen, heeft haar helemaal terug op de kaart gezet. En dat succes heeft Margriet ook mede te danken aan één belangrijke persoon in haar leven: haar dochter Celien Deloof.

Want in 2022 is sociale media van uiterst belang om aan de top te geraken. Zelfs Margriet heeft zich dit jaar even aan TikTok gewaagd. “Maar dat hing van ons Celien af, want die beheert dat allemaal. Ik ken daar niets van”, biecht de zangeres op. “Het is eigenlijk een beetje dankzij haar dat het zo gelanceerd werd”, aldus een dankbare Margriet.

Populair

Laatste nieuws