Ella Leyers doet verrassende onthulling over Rik: tóén sloeg de vonk echt over Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers doet verrassende onthulling over Rik: tóén sloeg de vonk echt over

Ella Leyers doet verrassende onthulling over Rik: tóén sloeg de vonk echt over

Sinds afgelopen zomer is Vlaanderen een showbizzkoppel rijker: Ella Leyers en Rik Verheye, de tortelduifjes die na drie maanden al verloofd waren én samen een eigen stekje hadden gekocht. Maar hoe de twee elkaar precies gevonden hebben, bleef tot nu nog één groot vraagteken.

Ella Leyers wil haar relatie met Rik Verheye liever zoveel mogelijk uit de spotlights houden. “We gaan met die relatie voorlopig niet te hard naar buiten komen en we houden de dingen wat voor onszelf, ik hoop dat de mensen dat snappen”, zei de actrice eerder in Het Laatste Nieuws. Toch branden enkele vraag op iedereens lippen: waar, wanneer en hoe zijn ze voor elkaar in zwijm gevallen?

Dat de vonk achter de schermen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is overgeslagen, was al min of meer bekend. In ‘Vrede op Aarde’, waar Ella Leyers deze week te gast was, vertelde ze er na enige twijfel meer over. "Ga ik nu de scoop hier geven in 'Vrede op Aarde'? Ik had dit wel kunnen denken natuurlijk”, lacht ze.

"We kennen elkaar wel al langer, maar van ziens. En dan hebben we elkaar gezien toen we de trailer van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' opnamen”, vertelt Ella dan uiteindelijk toch. "We zijn 's avonds iets gaan drinken. Dat was heel gezellig. Met een aantal vrienden erbij.” En daarna bleven ze elkaar zien, steeds vaker en vaker. “Eigenlijk hadden onze vrienden het al door voor wij het doorhadden. Die zeiden dat al tegen elkaar", aldus Ella Leyers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws