"Om van te smelten": Kobe Ilsen viert zijn eerste kerst als papa Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Om van te smelten": Kobe Ilsen viert zijn eerste kerst als papa

"Om van te smelten": Kobe Ilsen viert zijn eerste kerst als papa

Een halfjaar geleden zijn Kobe Ilsen en Sara Vermassen trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Ze kregen een prachtig zoontje: Magnus. Voor de eerste keer vierden ze nu kerst met zijn drietjes en dat leverde hartverwarmende taferelen op.

Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben er niet bepaald een gemakkelijk jaar op zitten. Op 16 mei kon hun geluk niet op toen hun kleine Magnus op de wereld kwam. Helaas ging het al snel niet zo goed met hun zoontje. Hij werd meermaals opgenomen in het ziekenhuis, maar talloze onderzoeken later is het nog steeds niet helemaal duidelijk wat er nu juist aan de hand is.

Gelukkig is hun kleine spruit nu al een hele tijd aan de beterhand en gewoon thuis in zijn warme nestje. Magnus vierde gisteren zijn eerste kerst met zijn ouders. En dat zag er prachtig uit. Met enkele beeldige obligatoire gezinsfoto’s voor de kerstboom weten Kobe, Sara en vooral Magnus iedereen te betoveren.

Tussen alle “Fijne feestdagen” en “Beste wensen voor 2023” worden ouders en zoon overladen met complimenten. “Hoe schattig”, “Prachtige foto met je gezinnetje”, “Zo mooi om te zien”, “Magnifieke foto’s”, “Mooi, jullie drietjes samen”, “Om van te smelten” en “Zo lief”, is iedereen het erover eens in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws